~~Forum młodzieżowe "4Ways"~~
Nicki swoje znamy, wiemy ile mamy lat, gdzie mieszkamy, ale nie wiemy co lubimy robić w naszym "free time"ie?
Ja lubię siedzieć na kompie, wakacje jeżdzić na rowerze, zimą na nartach, łyżwach, lub po prostu na sankach . Ale również lubię spać (he he) tak do 10-11 w weekendy nawet. Aha byłbym zapomniał, muzyka, tak tak jak wielu z nas bardzo lubię muzykę...
Żółtodziób
Lubię przygody, treningi ognia z Ignatus'em oraz sport. Do spania nie jestem skłonny... Tak więc aktywne życia a potem aktywne ucztowanie!
Nom z pewnością gierki na kompie (ale nie za dużo tak 1.5h wystarczy), sport głównie pływanie, siatkę i jazdę rolkami, rowerem, książki przygodowe i te przygody przeżywać. A po tym wszystkim mogą być obiadki mamusi oraz GG z włączonym radiem obok. No to się rozpisałem xD.
Aaa pływanie to też lubię (w końcu ma się ten brąz za zawody )
Oj już nie przesadzaj Tobie to zawsze za mało. Złota mu się zachciało?! To trza było szybciej pływać
Ja płynełem najszybciej xD, ale że to sztafeta to już nie moja wina(pamiętasz spadające gatki xD). Dobra, kończymy z tym, nie kontynuuj.